سپاه نیوز: مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه بیتالمقدس استان کردستان گفت: تداوم اردوهای راهیان نور و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از اهداف جهاد تبیین مورد تأکید مقام معظم رهبری است.
به گزارش سپاه نیوز؛ حجتالاسلام و المسلمین علی جعفرنژاد مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه بیتالمقدس استان کردستان در نشست هماهنگی کمیته بسیج دانشآموزی و فرهنگیان استان کردستان که به منظور برنامهریزی جهت اجرای اردوی راهیان نور دانشآموزی در فصل تابستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: راهیان نور موجب آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس میشود.
وی فراموشی و تحریف را از تهدیدها و حوادث تاریخی عنوان کرد و گفت: باید فاصله ایجاد شده از دوران دفاع مقدس تاکنون با آشنایی نسل جدید با ایثارگری رزمندگان در هشت سال جنگ تحمیلی جبران شود.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه بیتالمقدس استان کردستان با بیان اینکه تداوم اردوهای راهیان نور و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از اهداف جهاد تبیین مورد تأکید مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: وظیفه همه مسئولان و دستاندرکاران امر برابر دو آفت فراموشی و تحریف این است که در اجرای این برنامه ارزشی، وقتی نسل جدید با حضور در اردوهای راهیان نور با نسل اول انقلاب ارتباط میگیرند، خاطرات جنگ و صحنههای ایثار و شهادت رزمندگان اسلام را با روایتگری درست به آنان معرفی کنیم.
وی با یادآوری اینکه اگر حقانیت انقلاب اسلامی نبود با دستان خالی و بدون تجربه و کمبود تجهیزات و امکانات در مقابل تمام استکبار که در برابر جبهه اسلام صفآرایی کرده بودند، پیروز نمیشدیم، افزود: با تداوم این راه، انقلاب اسلامی در دنیا گسترش و روحیه مقاومت به جهان صادر خواهد شد، کما اینکه اکنون علیرغم همه مشکلات، در خیلی از حوزهها حرف برای گفتن داریم.
حجتالاسلام و المسلمین جعفرنژاد از راهیان نور به عنوان ظرفیتی برای به تصویر کشیدن مظلومیت نظام اسلامی و جوانانی که با دستان خالی اما با اعتقاد و ایمان در برابر جبهه استکبار ایستاده و پیروز شدند نام برد و تأکید کرد: این رشادتها باید در راهیان نور برای نسل جوان روایتگری و دستاوردها بیان شود.
وی پیوند و ارتباط نسلها با نسل اول انقلاب، سازندگی و ایجاد دگرگونی در افراد و بازدارندگی را از جمله اهداف مهم راهیان نور بر شمرد و با بیان اینکه نکته کلیدی راهیان نور زیارت با معرفت است، خاطرنشان کرد: راهاندازی راهیان نور، یک ابزار و فناوری نرم در مقابل جنگ نرم و تهاجم دشمن بوده و صحنههایی از غیرت ملی و دینی رزمندگان و قهرمانان واقعی در برابر مبارزه با دشمن و استکبار را به مردم و جوانان معرفی میکند.
مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه بیتالمقدس استان کردستان با تأکید بر اینکه باید با استفاده از ظرفیت عظیم فرهنگی راهیان نور، نسبت به تبیین مسائل دفاع مقدس اقدام کنیم، یادآور شد: امیدواریم با همکاری سپاه و آموزشوپرورش در اجرای راهیان نور و تربیت نسل جدید در مسیر اهداف عالیه اسلام و انقلاب اسلامی بیش از پیش تلاش کنیم.
اصغر عبدیفر، مسئول سازمان بسیج دانشآموزی استان کردستان نیز در این نشست به ارائه گزارشی از شیوه برگزاری اردوهای راهیان نور در سال گذشته و سال جاری پرداخت و اظهار کرد: در سال 1400 با همکاری بسیج دانشآموزی و آموزش و پرورش پنج هزار نفر به یادمانهای بانه، مریوان و سنندج اعزام شدند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز در اجرای مرحله عملی درس آمادگی دفاعی 1820 دانشآموز در استان کردستان به صورت مدرسهای و کلاسی در اردوی راهیان نور شرکت کردهاند.
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی کردستان با اشاره به راهاندازی کانال اردوی راهیان نور دانشآموزان استان در بستر شبکه شاد گفت: این برنامهها از طریق فضای مجازی پیگیری میشود.
عبدیفر از برگزاری برنامه فصل رویش در تابستان سالجاری همانند سالهای گذشته خبر داد و با اشاره به هزینههای برگزاری این برنامه، خواستار هماهنگی بین دستگاهی و پشتیبانی فعالیتهای این برنامه شد.
گفتنی است در این نشست مقرر شد، اعزام دانش آموزان استان کردستان به اردوهای راهیان نور بر اساس سامانه نظارت و کنترل و با لحاظ قوانین اردویی و اخذ مجوز و بارگذاری مدارک و مستندات در سامانه انجام شود.