سپاه نیوز: سردار بوعلی گفت: موضوع تامین آب از دغدغه های اصلی مسئولین کشور است که سپاه و بسیج سازندگی به این عرصه وارد شده اند و طرح جهاد آبرسانی در ۳۷۲ روستای استان فارس فعال است که تعداد این پروژه ها برای رفع مشکلات روستاهای هدف به بیش از ۴۰۰ روستا می رسد.
به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر استان فارس در آیین تجلیل از فعالان عرصه محرومیت زدایی فارس بیان کرد: این جلسه در راستای تقدیر از تمام فعالان محرومیت زدایی است که تلاشهای جهادی آنها منجر شد تا فارس در سال ۱۴۰۰ به عنوان برترین قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی کشور معرفی شود.
سردار بوعلی ادامه داد: استان فارس در عرصههای مختلف از استانهای فعال و موفق بوده که در حوزه کمک مومنانه، محرومیت زدایی، ساخت مسکن مددجویان، راهاندازی کارگاههای اشتغالزایی و کارآفرینی، فعالیتهای عمرانی و کمک به زیر ساخت استان فعالیتهای متنوع زیادی انجام داده است.
فرمانده سپاه فجراستان فارس، موضوع تامین آب را به عنوان یکی از دغدغههای اصلی مسئولین کشور دانست و گفت: سپاه و بسیج سازندگی وارد این عرصه شده اند و طرح جهاد آبرسانی در ۳۷۲ روستای استان فعال است و تعداد این پروژهها به بالای ۴۰۰ روستا نیز خواهد رسید تا مشکلات آب روستاهای هدف در ۲۰ شهرستان رفع شود.
سردار بوعلی خاطرنشان کرد: مدت زمان این پروژهها ۳۰ ماهه تعریف شده اما تلاش بر این است که در مدت کوتاهی به پایان برسد و امیدواریم در مدت یکساله تمام این طرحهای جهاد آبرسانی به سر انجام برسد.
وی با تقدیر از فعالیتهای گسترده گروههای جهادی در سراسر فارس گفت: گروههای جهادی در تمام عرصهها حضور دارند و نسبت به هیچ مسئله بی تفاوت نیستند و هر جا لازم باشد ورود میکنند تا گشایشی در گرههای جامعه و مردم انجام دهند.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه نیز گفت: سپاه فارس در سال ۱۴۰۰ بین تمام استانها توانست مقام برتر را در حوزه محرومیت زدایی کسب کند.
سردار حزنی با اشاره وضعیت نیازمندیهای فارس بیان گرپ: در حوزه مساجد ۴۵۱۶ مسجد داریم و با مجموع اماکن مذهبی این رقم به بالای ۹ هزار مکان مقدسه میرسد و به ازای هر ۵۰۰ نفر یک مسجد داریم.
وی ادامه داد: در حوزه عمرانی بیش از ۱۱ هزار پروژه عمرانی و نزدیک به ۴۰ هزار پروژه غیر عمرانی اجرایی شده که در حوزههای احداث و ترمیم مسکن محرومین، آبرسانی شرب، بهسازی سیستم دفع فاضلاب، احداث سرویسهای بهداشتی مناطق محروم، احداث و تعمیر مجموعههای ورزشی و ... بوده است.
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی سپاه؛ عمده ترین مشکلات را در حوزه بیکاری، اعتیاد، طلاق، ناکارآمدی اقتصادی عنوان کرد و افزود: انتظار میرود دغدغههای حرکتها و اقدامات معطوف به این فعالیتها باشد. مردم ایران گنجها و مرواریدهای درخشان هستند و باید قدر آنها را دانست و باید توجه ویژهای به آنها و بویژه مردم مناطق محروم داشته باشیم. معتقدم با وجود این مردم هیچ بن بستی وجود ندارد و باید به مسائل جامعه ورود کرد و در کنار هم میتوانیم به نتیجههای خوبی برسیم و باعث منفعت رسانی به مستضعفین شویم.
وی خطاب به مسئولین و جهادگران بیان کرد: در راستای محرومیت زدایی زمانی میتوان موفق شد که با حرکت بیشتر مسئولین در عرصه محرومیت زدایی، توجه به گروههای دانش بنیان، راهاندازی گروههای جهادی آموزش محور در زمنیههای مبارزه با تهدیدات اجتماعی و ... گام برداشت.
سردار حزنی از دیگر اقداماتی که لازم است در این زمینه انجام داد را شناسنامه دار کردن مناطق محروم، حل اختلافات قبیلهای و طایفهای، ارائه راهکارهای میان بر در حل مشکلات فقر، راهاندازی بیمارستانهای صحرایی، شناسایی و ساماندهی ظرفیتهای گروههای جهادی و ... خواند.