سپاه نیوز: فرمانده سپاه قدس استان گیلان گفت : وجود ۵۳ غرفه در نمایشگاه اسوه بسیج تنها بخشی از ظرفیتهای پایگاه های مقاومت بسیج در عرصههای جهادی، علمی، کشاورزی، صنایع دستی و فرهنگی است.
به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد عبداللهپور فرمانده سپاه قدس استان گیلان در حاشیه بازدید از جشنواره و نمایشگاه اسوه بسیج و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بسیج مولود انقلاب و امام راحل (ره) است، اظهار کرد: وقتی که امام (ره) بسیج را به عنوان یک نیروی کمکی معرفی کرد بسیاری از اندیشمندان به صحبتهای امام (ره) در خصوص بسیج تعجب میکردند اما به مرور زمان شاهد بودیم که دفاع مقدس مردمی شد و ذیل ساختار بسیج آمد.
وی با اشاره به نقش بسیج در دوران دفاع مقدس و پس از آن در بازسازی کشور گفت: بعد از دفاع مقدس، بسیج در راس بازسازی، کارهای بزرگی در حوزههای بازسازی مناطق، سدسازی و مهمتر از همه روند روبه رشد در زمینههای مختلف علمی و دفاعی، انجام داد.
فرمانده سپاه قدس استان گیلان، بسیج را نیرویی مخلص و در جهت حل مشکلات مردم و جامعه معرفی کرد و افزود: امروز نیز شاهد هستیم هر جا که باری از نظام و انقلاب بر روی زمین بماند این بسیج و پایگاههای مقاومت بسیج هستند که به یاری میشتابند.
سردار عبداللهپور با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص پایگاههای مقاومت بسیج تصریح کرد: مقام معظم رهبری میفرمایند که پایگاههای مقاومت بسیج، ستونهای قدرتمند نظام و ریشه با عظمت انقلاب اسلامی است، که بیان چنین فرمایشاتی نشان میدهد رسالت بسیج چقدر سخت است.
وی با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه اسوه بسیج در گیلان گفت: در این استان پایگاههای مقاومت بسیار زیادی با میزان فعالیتهای مختلف وجود دارد که هر کدام دارای ویژگیهایی هستند که باید این ظرفیتها برای نسل جدید بازگو شود.
فرمانده سپاه قدس استان گیلان با تاکید بر لزوم توجه به معرفی بسیج و پایگاههای مقاومت بسیج برای نسل جدید به ویژه دانشآموزان بیان کرد: اگر روحیه بسیجی در جامعه دمیده شود هیچ قدرتی توان مقابله با جمهوری اسلامی را ندارد به این منظور است که استکبار و رسانههای بیگانه در تلاش برای کمرنگ کردن نقش بسیج و پایگاههای مقاومت بسیج در کشور هستند.
سردار عبداللهپور با اشاره به وجود ۵۳ غرفه در نمایشگاه اسوه بسیج در استان گیلان افزود: این تعداد غرفه از ۱۹ نواحی، تنها بخشی از ظرفیتهای پایگاههای مقاومت بسیج در عرصههای جهادی، علمی، کشاورزی، صنایع دستی و فرهنگی است.
انتهای پیام/