نمايندگان مجلس در قانون اصلاح بسیج سازندگی، ثبت عنوان شهید را تصویب کنند
سردار زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور امروز در اجلاسیه ملی"شهدای جهاد و خدمت" که با حضور جانشین فرمانده سپاه و استاندار خراسان جنوبی در شهرستان فردوس برگزار شد، اظهار کرد: امروز جریان جهادی کشور به عنوان مؤلفه نرم نظام اسلامی خود را به رخ جهانیان کشیده است.
وی افزود: حرکت گروههای جهادی در مناطق محروم در جنگ تمام عیار با فقر و محرومیت به عنوان برگ برنده نظام در کارآمدی است.
مسئول سازمان بسیج سازندگی با بیان اینکه تربیت نیروی جوان مؤمن، انقلابی و پای کار در جریان گروههای جهاد خود را نشان داده است و الگوهایی همچون شهیدان حججی را تقدیم نظام اسلامی کرده، گفت: امروز در جنگ شناختی وظیفه و نیاز داریم که آحاد ملت و جهادگران و بسیجیان به عنوان یک رسانه فعال در میدان عمل کنیم.
به گفته وی؛ گروههای جهادی نشان دادند که با عمل خود مردم را به خیرخواهی و احسان و نیکی دعوت میکنند.
سردار زهرایی ادامه داد: جهادگران از مکتب علوی و نهضت عاشورایی درس آموختند که هم در زمین و هم در زمان با امام زمان خود باشند و اطاعت از ولی را آموختند و مشق کردند و الگو شدند.
وی با بیان اینکه اگر جهادگران با اخلاص و عمل خود اطاعت از ولایت را ثابت کردند آیا بر مسئولان متولی امر این وظیفه نیست که کار این جهادگران را تسریع، تسهیل و هدایت کنند، افزود: من شرمنده خانواده شهدای جهادی هستم مگر عنوان شهدای جهاد و خدمت چقدر برای نظام جمهوری اسلامی با این همه معجزاتش کار بزرگی است که ما باید شرمنده اینها باشیم امیدوارم نمایندگان مردم در مجلس جدید و بقیه متولیان، بتوانند این برگ زرین را در پرونده خودشان ثبت کنند.
مسئول بسیج سازندگی کشور با تأکید بر اینکه عنوان شهدای جهاد خدمت برای نظام اسلامی کار بزرگ و برگ زرینی است، گفت: عنوان شهید گذاشتن برای جهادگران آسمانی در قانونی به نام اصلاح بسیج سازندگی افتخاری برای همه ما متولیان و مجلس شورای اسلامی است و امیدواریم خداوند به ما بصیرت و اراده و شجاعت را بدهد که این کار را به نتیجه برسانیم.
سردار زهرایی عنوان کرد: اگر جریان جهادی امروز خودش را به این نتیجه رسانده، سببی نداشته است مگر اینکه در سال ۱۳۴۷ ولی امر مسلمین جهان در قالب یک گروه جهادی خدمترسان، این الگوی رفتاری را در عمل در منطقه فردوس به ما نشان دادند.
وی بیان کرد: جریان جهادی باید ولایی بماند و مهر سیاسی هیچ جریان و نحله سیاسی نباید بر پیشانی این جریان جهادی بخورد به این دلیل که مبدأ حرکتهای جهادی از سال ۱۳۴۷ توسط رهبر معظم انقلاب در این شهر آغاز شده است.
مسئول بسیج سازندگی کشور افزود: اگر رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۹ دستور تشکیل بسیج سازندگی را میدهند برخاسته از این است که گروههای جهادی خودجوش در مناطق محروم رفتند و جامعه و ملت پذیرش یک امر مقدسی به نام خدمترسانی را مشاهده کردند.
سردار زهرایی با بیان اینکه برخی دانسته و نداسته با هر آنچه که مولود انقلاب است مخالفت میکنند، تصریح کرد: ما از خناسان و خبیثان بیرونی هیچ انتظاری نداریم چون وقتی جریان جهادی به بالندگی رسیده، قطعاً خاری در چشم دشمنان است اما از دوستان داخلی انتظار همکاری و همراهی داریم.
به گفته وی؛ جریان جهادی یک فرد نیست بلکه یک جنبش و حرکت و جبهه جوششی و رویشی برای انقلاب است که اکنون جذب حداکثری و ریزش حداقلی انجام میدهد.
مسئول بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب فرمودند اردوهای جهادی نزدیکترین به فضای دفاع مقدس است، گفت: بایستی فرمان ولی امر مسلمین را اطاعت کنیم و همه کمک کنیم این جبهه سازی اتفاق بیفتد.
سردار زهرایی با تأکید بر اینکه روز فردوس در تاریخ و تقویم رسمی کشور با قدم مبارک مقام معظم رهبری ثبت شد اما ادامه این مسیر خیلی مهم است، افزود: اگر قرار است مسیر ولایی را در جریان جهادی دنبال کنیم حتماً باید از این مبدأ کار اندیشهای، فکری و گفتمانی همراه با عمل انجام دهیم و عمل صالح را با گفتمان امامین انقلاب همراه کنیم تا نهادینه شود که بخش اعظم این کار بر عهده مجامع جهادی است.
وی بیان کرد: شهر فردوس خاستگاه حرکتهای جهادی است و دبیرخانه حرکتهای جهادی و امداد مردمی که امروز در فردوس افتتاح شد یکی از وظایفش این است که این نهادینهسازی را پیش ببرد.
مسئول بسیج سازندگی کشور خاطرنشان کرد: برای نهادینهسازی بهتر گفتمان و عمل جریان جهادی از خاستگاه شهرستان فردوس دو کار انجام شده که یکی راهاندازی سایت رسمی فردوس و دیگر اعطای نشان ملی فردوس است که در هفته بسیج به جهادگران برتر اهدا خواهد شد.
وی بیان کرد: هر دستگاه یا فردی در سطح کشور که عَلَم مردمیسازی و موفقیت مردم را بلند کند، نشان فردوس را دریافت خواهد کرد.