جنایات اسرائیل فریاد تمدنخواهان غربی را درآورده است
دومین اجلاسیه سراسری نماز در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ویژه مراکز آموزشی، پژوهشی و دانشگاهی با حضور حجتالاسلام والمسلمین عبدالله حاجیصادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار محمدرضا حسنیآهنگر فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) و جمعی از مقامات لشکری و کشوری در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار و طی آن از چهار اثر اجلاس رونمایی شد.
سردار حسنیآهنگر در آغاز دومین اجلاس سراسری نماز ضمن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار کرد: اعتقاد ما این است تمدن غرب علیرغم همه رفاهیاتی که برای جامعه بشری به وجود آورده و کسی منکر آنها نیست انسان را به انسانیت برساند و انسان را به قرب الهی نزدیک کند.
وی افزود: اتفاقاتی که افتاده آسیبهایی که در سطح جامعه، در سطح اجتماع و در سطح خانواده، گریبانگیر جامعه بشری شده مفاهیمی است که مبتنی بر اصول و مبانی تمدن غرب است و باعث سعادت جامعه بشری نشده و انسان را از انسانیت و انسان را از خدامحوری دور کرده است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: نماد آن همین اتفاقات اخیری است که شما در منطقه میبینید و جنایاتی است که شما در غزه میبیند؛ به عنوان تمدن و نماد تمدن غرب رژیم صهیونیستی این کارها را انجام میدهد.
سردار حسنیآهنگر گفت: جنایات صهیونیستها فریاد کسانی که داعیه تمدن غرب را دارند در آورده است که مبدا آن هم دانشگاههای برتر آمریکا است.
با دانش ترجمهای و تقلیدی نمیتوانیم داعیه تمدن اسلامی داشته باشیم
وی ادامه داد: اگر قرار باشد انسان تراز تمدنی تربیت شود، به نظر من اصلیترین عاملی که میتواند هم در بُعد فردی و هم در بُعد اجتماعی جایگاه و منزلت به ما ببخشد، نماز است.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین(ع) گفت: ما هنوز نتوانستهایم جایگاه واقعی نماز را بشناسیم. با احترام به علمای حاضر در جلسه، باید بگویم که با دانش ترجمهای و تقلیدی نمیتوانیم ادعای تمدن اسلامی داشته باشیم.
سردار حسنیآهنگر با بیان اینکه ما قبلاً مسیر ایجاد تمدن اسلامی را طی کردهایم و دانشمندان بزرگی داشتهایم، اظهار کرد: در دانشگاه امام حسین(ع) دایرةالمعارفی از ۵۰۰۰ دانشمند بزرگ اسلامی تهیه کردهایم که وقتی این افراد را بررسی کردیم، متوجه شدیم که ریشههای آنها به دانشگاهی بازمیگردد که امام باقر(ع) و امام صادق(ع) تأسیس کردند.
وی افزود: آن دانشگاه حکیمپرور بود و دانشمندانی حکیم تربیت میکرد که هستههای اصلی شکلگیری تمدن اسلامی شدند.
فرمانده دانشگاه جامع امام حسین (ع) مطرح کرد: اگر کتابهای تاریخ علم غربیها را مطالعه کنید، میگویند که در قرون سوم تا ششم هجری، نقش ایران و ایرانیها در تمدن اسلامی بسیار پررنگ بوده است. اگر نام دانشمندانی چون ابوریحان بیرونی، ابنسینا، یا جابربنحیان را حذف کنیم، چیزی از شکوه و عظمت تمدن اسلامی باقی نمیماند.