جشنواره فردخت گامی مؤثر در ترویج پوشاک اسلامی - ایرانی در جامعه است

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه استان البرز/

جشنواره فردخت گامی مؤثر در ترویج پوشاک اسلامی - ایرانی در جامعه است

جشنواره فردخت گامی مؤثر در ترویج پوشاک اسلامی - ایرانی در جامعه است
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه استان البرز، در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فردخت گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، ارتقاء فرهنگ پوشش اسلامی و ایرانی است.
کد خبر: ۲۲۷۲۷
دوشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۳

نجمه چگینی مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه استان البرز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه فردخت که با هدف ترویج پوشاک اسلامی - ایرانی، در تالار اسپیدار کرج برگزار شد با اشاره به جایگاه ویژه زنان در جامعه اسلامی، اظهارداشت: هدف از برگزاری این نمایشگاه، معرفی و ترویج پوشاکی است که با اصول دین اسلام و فرهنگ ایرانی هم‌خوانی داشته باشد و زنان مسلمان ایرانی بتوانند در عین رعایت پوشش مناسب، در جامعه حضور فعال و مؤثر داشته باشند. 

چگینی افزود: ما در جشنواره فردخت تلاش داریم تا لباس‌هایی طراحی کنیم که علاوه بر رعایت اصول شرعی، در عین زیبایی و راحتی، شایسته مقام والای زن مسلمان ایرانی باشند. 

وی افزود: این جشنواره به‌هیچ‌وجه تنها یک رویداد فرهنگی نیست، بلکه یک گام مؤثر در جهت ترویج پوشاک اسلامی - ایرانی است که به حفظ ارزش‌ها و فرهنگ دینی کمک می‌کند. 

چگینی ادامه داد: در این مسیر، همکاری و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌ها و ارگان هایی چون سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری کرج، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، اتحادیه خیاطان و اتاق اصناف که توانستند به‌طور مؤثری در این برنامه همکاری کنند بسیار حائز اهمیت است. 

چگینی همچنین به نقش خانواده‌ها و مدارس در ترویج پوشاک اسلامی - ایرانی اشاره کرد و گفت: این مسئولیت تنها بر دوش نهادها نیست، بلکه باید در کنار همکاری ارگان‌های دولتی و خصوصی، خانواده‌ها و مدارس نیز به‌ویژه هنرستان‌ها و مدارس فنی‌وحرفه‌ای در این مسیر وارد شوند تا نسل‌های آینده این الگو را بهتر درک کنند. 
وی در ادامه بیان کرد: این جشنواره در سال‌های آینده باید گسترده‌تر برگزار شود و ما از تمامی طراحان و هنرمندان که در این مسیر همراه ما بودند، تشکر می‌کنیم و امیدواریم این حرکت فرهنگی به‌زودی به یک جریان فراگیر در سراسر کشور تبدیل شود. 

چگینی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم که این جشنواره‌ها تنها به یک رویداد محدود نشوند و در سال‌های آینده شاهد برگزاری آن در سطح ملی و حتی بین‌المللی باشیم تا علاوه بر معرفی هنرهای اسلامی - ایرانی، فرهنگ و هویت زنان مسلمان ایران در جهان معرفی گردد. 

گفتنی است در پایان این مراسم، از طراحان برتر لباس‌های اسلامی - ایرانی تقدیر به‌عمل آمد و از تلاش‌های بسیج اصناف، سازمان بسیج جامعه زنان، و دیگر نهادهای همکار قدردانی شد.