مقاوم‌سازی و بازسازی فاز اول ورزشگاه آزادی بر اساس استاندارهای روز دنیا انجام شد

مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه سازندگی خاتم‌ الانبیاء(ص)/

مقاوم‌سازی و بازسازی فاز اول ورزشگاه آزادی بر اساس استاندارهای روز دنیا انجام شد

مقاوم‌سازی و بازسازی فاز اول ورزشگاه آزادی بر اساس استاندارهای روز دنیا انجام شد
مهندس رحمانی مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی این قرارگاه در جریان مراسم برگزاری دیدار دوستانه بین تیم‌های پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: اقدامات صورت‌گرفته در حوزه مستحکم‌سازی و مقاوم‌سازی ورزشگاه آزادی مطابق با نظر AFC و بر اساس آخرین استانداردها، فناوری‌ها و علوم روز است.
کد خبر: ۲۲۷۵۳
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۰

مهندس رحمانی مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی این قرارگاه در جریان مراسم برگزاری دیدار دوستانه بین تیم‌های پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس با منتخب ۹۸ که با هدف آزمایش زیرساخت‌های فنی ورزشگاه آزادی صورت گرفت اظهار داشت: اقدامات صورت‌گرفته در حوزه مستحکم‌سازی و مقاوم‌سازی ورزشگاه آزادی مطابق با نظر AFC و بر اساس آخرین استانداردها، فناوری‌ها و علوم روز است.

مهندس رحمانی گفت: با توجه به توانمندی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در اجرای پروژه‌های کلان و زیرساخت‌های عظیم شهری، بازسازی و مقاوم‌سازی ورزشگاه از سوی وزارت ورزش به قرارگاه واگذار شد و موسسه حرا با آخرین فناوری و علوم روز و استفاده از اساتید و خبرگان برجسته دانشگاهی، به فرآیند بهسازی و مستحکم‌سازی ورزشگاه آزادی اقدام کرد و امروز قسمت غربی که مهمترین بخش ورزشگاه محسوب می‌شود و تاسیسات وفضاهای اصلی در این قسمت واقع شده است مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی در خصوص اقدامات اساسی قرارگاه در زمینه مستحکم‌سازی استادیوم آزادی گفت: مقاوم‌سازی برای حفظ بنا و تغییر در معماری به منظور به روز کردن و استانداردسازی سازه ورزشگاه در سه تراز A و B و C انجام شد و در یک رکورد کم‌سابقه ۸۰ ستون و بیش از ۲۰۰ تیر اصلی ورزشگاه در کمتر از 80 روز بازسازی و مقاوم‌سازی شدند.

مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه اظهار داشت: اجرای میکروپایل به منظور مقاوم‌سازی خاک زیر ستون‌ها در سطح B و C لابی ورودی استادیوم و همچنین تزریق بتن تا عمق 12 متر با هدف مقاوم‌سازی و تقویت و گسترش فونداسیون و تعمیر ستون‌ها از جمله اقدامات زیربنایی در این پروژه بود.

وی با اشاره به لزوم تقویت ستون‌ها و تیرهای باربر مجموعه اظهار داشت: نصب بیش از ۱۸۰ تن ژاکت فلزی در ستون و تیر در سه سطح A,B,C و تزریق 89875 کیلوگرم گروت برای مقام‌سازی ستون و تیرها انجام شد. در این مرحله از پروژه بیشتر از ۷ هزار مترمربع از بناها و فضاهای استادیوم بازسازی شد و بیش از ۱۰۰ کیلومتر لوله کشی خطوط آب و فاضلاب صورت گرفت.

مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی قرارگاه در خصوص اقدامات صورت‌گرفته برای رفاه خبرنگاران گفت: برای تسهیل در تردد خبرنگاران نیز حفاری تونل در دو فاز به طول ۱۱۰ متر انجام شد و همچنین اسکوربرد ورزشگاه نیز از یک مورد با ابعاد ۱۰۰ مترمربع به دو مورد در قسمت شمالی و جنوبی به ابعاد ۳۰۰ متر مربع (سه برابر) با کیفیت 4k ارتقاء یافت.

وی اظهار داشت: به منظور تکریم هواداران و لذت تماشای یک مسابقه به یادماندنی، تمام تجهیزات ورزشگاه شامل نور، صوت، صندلی‌ها و غیره با بهترین کیفیت جایگزین شد که نصب ۱۵۳۰۰ صندلی ثابت در طبقه دوم و نصب ۶۰۰۰ صندلی شاسی‌دار و ۱۵۴۱ صندلی چرمی تاشو مخصوص پیش کسوتان در طبقه اول از جمله اقدامات صورت‌گرفته در این زمینه است.