در جنگ شناختی دشمن، هدف تغییر باورها و سبک زندگی جوانان است
دهمین همایش نهضت خاطرهگویی دفاع مقدس و جبهه مقاومت با محوریت واکاوی و تبیین دستاوردهای نظام سیاسی عملیات غرورآفرین والفجر ۸، صبح امروز در سالن همایش شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم، سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی، به عنوان مسئول نهضت خاطره گویی دفاع مقدس و جبهه مقاومت، با تقدیر از حضور پیشکسوتان دفاع مقدس، به بیان خاطرات و تحلیلهای خود از دوران دفاع مقدس و عملیات والفجر ۸ پرداخت.
سردار صفوی در ابتدای سخنان خود، با تبریک ایام مبارک شعبان المعظم و ولادتهای مبارک تقارنیافته با دهه فجر انقلاب اسلامی، از حضور پیشکسوتان دفاع مقدس تقدیر کرد.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره ضرورت راهاندازی نهضت خاطرهگویی، اظهار داشت: ما و شما میخواهیم امر آقا را اطاعت کنیم تا عاقبت بخیر شویم. هدف این نهضت، ساختن نسل جوان در نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، وزارت دفاع و نیروی انتظامی است.
سردار صفوی با اشاره به عملیات والفجر ۸، از نقش امیر غلامی، مسئول پدافند هوایی این عملیات و شهید بابایی یاد کرد و گفت: این عزیزان با سرنگونی بیش از ۴۰ فروند هواپیمای عراقی، افتخاری بزرگ برای کشور آفریدند. وی همچنین از کتاب «شوق وصال» که شامل ۴۰۰ عکس از دوران جنگ با ذکر مکان و تاریخ است، یاد کرد و افزود: برای هر عکس، خاطرهای نوشتهام که بیانگر رشادتهای رزمندگان اسلام است.
سردار صفوی در بخش دیگری از سخنان خود، به تحلیل جنگ شناختی دشمن پرداخت و هشدار داد: دشمنان میخواهند با تغییر باورها، ارزشها و سبک زندگی جوانان، ملت ما را از انقلاب، جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت جدا کنند که موفق نخواهند شد. وی تأکید کرد: ما در جنگ رسانهای و فضای مجازی نیاز به کار جهادی از جنس دوران دفاع مقدس داریم و باید با توسعه نهضت خاطرهگویی و فعالیتهای فرهنگی، به مقابله با این تهاجمات بپردازیم.
سردار صفوی با اشاره به نقش مهم نهضت خاطرهگویی در حفظ ارزشهای دفاع مقدس، گفت: ای کاش این نهضت را در مدارس، دانشگاهها و مساجد گسترش دهیم. هر کجا جمعیتی است، باید خاطراتی از امام حسین(علیه السلام)، امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بیان شود.
وی همچنین از بازنشستگان نیروهای مسلح خواست تا با مشارکت در فعالیتهای فرهنگی و خاطرهگویی، به حل مشکلات فکری و فرهنگی جامعه کمک کنند.
سردار صفوی با بیان اینکه فشارهای اقتصادی و فرهنگی ممکن است جامعه ما را در سالهای آینده دچار تغییرات اساسی کند، باید فکری اساسی برای مقابله با این چالشها کنیم. وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) درباره آسیبپذیری انقلاب از درون، تأکید کرد: هر یک از ما رسالت فرهنگی داریم و باید این نهضت را ادامه دهیم.
در پایان، سردار صفوی با اشاره به تأسیس دانشگاه افسری امام حسین(علیه السلام) در سال ۱۳۶۵، گفت: این دانشگاه مرکز تربیت و انسانسازی است و نقش مادری دارد که هم تولید میکند و هم تقویت. ما باید از این ظرفیتها برای حفظ ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس استفاده کنیم.