بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از ابر پروژه راهآهن چابهار – زاهدان
حجتالاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، به همراه دکتر علیزاده، دبیر گزینش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر آلاحمد، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی،صبح امروز پنجشنبه (۲۵ بهمن ۱۴۰۳)، از عملیات اجرایی در قطعه یک این پروژه که توسط مهندسین هلدینگ راه و شهرسازی در حال اجرا است، بازدید کردند.
هیئت بازدیدکننده با حضور در جبهههای مختلف کارگاههای زیرسازی و روسازی و با توضیحات مهندس حسینپور، مدیر روسازی پروژه راهآهن چابهار – زاهدان، و مهندس حاتمیان، سرپرست کارگاه روسازی، در جریان آخرین اقدامات اجرایی، روند پیشرفت پروژه و موانع و چالشهای موجود قرار گرفتند.
در ادامه، جلسهای در سالن جلسات قطعه یک چابهار برگزار شد که در آن مهندس حسینپور ضمن ارائه گزارشی جامع از وضعیت اجرایی پروژه، با تأکید بر اهمیت فعالیتهای عمرانی قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) اظهار داشت که این مجموعه و مؤسسات تابعه آن، با تکیه بر دانش و توان داخلی، در حوزههای مختلف ازجمله راهسازی، ابنیه، تولید مصالح مورد نیاز مانند تراورس و بالاست، نقش کلیدی در توسعه زیرساختهای کشور ایفا میکنند. وی قرارگاه خاتم را یکی از مهمترین ارگانهای محرومیتزدایی در کشور دانست که پیوند عمیقی میان روحانیت و کارشناسان فنی و اقتصادی ایجاد کرده است.
مهندس حاتمیان، سرپرست کارگاه روسازی، نیز با قدردانی از حضور مقامات در پروژه، به اهمیت برنامههای فرهنگی و بصیرتی در محیطهای کارگاهی اشاره کرد و گفت: با وجود چالشهای اقتصادی، در تمامی قطعات پروژه راهآهن چابهار – زاهدان، برنامههای فرهنگی بهصورت هفتگی و مناسبتی برگزار میشود و آغاز هفته کاری با کلاسهای عقیدتی و قرائت زیارت عاشورا، یکی از امتیازات ویژه نیروهای حاضر در پروژه است.
در پایان، حجتالاسلام والمسلمین خسروپناه ضمن تقدیر از تلاشهای نیروهای قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) در سراسر کشور، به نقش مهم این مجموعه در استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی و شرکتهای خصوصی اشاره کرد و این رویکرد را الگویی موفق در مدیریت منابع انسانی دانست.
وی همچنین بر اهمیت مستندسازی این تجربیات برای انتقال به نسلهای آینده تأکید کرد و افزود: اقدامات سازندگی قرارگاه خاتم، در کنار توسعه عمرانی، تأثیرات فرهنگی عمیقی نیز در سطح کلان کشور داشته و میتواند بهعنوان یک نمونه موفق در حکمرانی فرهنگی معرفی شود.