صندوقهای قرض الحسنه و تعاونی های اشتغالزا، الگوی اثر بخش مشاغل خرد و خانگی

صندوقهای قرض الحسنه و تعاونی های اشتغالزا، الگوی اثر بخش مشاغل خرد و خانگی

صندوقهای قرض الحسنه و تعاونی های اشتغالزا، الگوی اثر بخش مشاغل خرد و خانگی
مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله ضمن بیان اینکه صندوق ها و تعاونی های اشتغال زا توسط مردم و بودجه و اعتبار خود مردم تشکیل می شود اظهار داشت: این آورده‌ها برای اموری که منجر به اشتغال و درآمد زایی شود استفاده می شود؛ با این درآمدی که از این صندوق ها و تعاونی ها دارند در عرصه های دیگری در مشاغل خرد و خانگی این درآمد استفاده می شود. 
کد خبر: ۲۳۸۳۷
دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۴

محمد صالح شهریاری مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنی خوداتکایی است، این مفهوم، "عدم احتیاج به دیگران" و "ما می‌توانیم" و "عدم نیاز به دشمن" را معنا می کند.

وی افزود: استقلال اقتصادی در این مفهوم بزرگ گنجانده شده است و استقلال در کالا، صنایع و بسترهای تولیدی که نیاز ضروری جامعه است از رویکردهای اقتصاد مقاومتی است چرا که اگر کشوری در این مسائل محتاج دشمن باشد به راحتی می تواند اهداف خود را بر آن کشور و ملت پیاده سازی کند. 

شهریاری ادامه داد: اقتصاد مقاومتی ریشه در دستورات اسلامی دارد، سپاه و بسیج هم در تلاش است تا اقتصاد مقاومتی به خوبی تحقق یابد.

وی با اشاره به اینکه سازمان بسیج سازندگی طرح های مختلفی را برای اقتصاد مقاومتی در سطح استان اجرا می کند بیان کرد: یکی از این طرح‌ها کمک به تشکیل صندوق های قرض الحسنه و تعاونی های اشتغالزای مردمی است که بسیج سازندگی در این خصوص تسهیلگری و آموزش ارائه می دهد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله ضمن بیان اینکه صندوق ها و تعاونی های اشتغال زا توسط مردم و بودجه و اعتبار خود مردم تشکیل می شود اظهار داشت: تمام این صندوق ها و تعاونی ها آورده‌های مردم هستند و با در آمدی که از این صندوقها و تعاونی ها بدست می آید در مشاغل خرد و خانگی در عرصه های مختلف می‌توانند فعالیت می کنند.

وی افزود: این آورده‌ها برای اموری که منجر به اشتغال و درآمد زایی شود استفاده می شود؛ با این درآمدی که از این صندوق ها و تعاونی ها دارند در عرصه های دیگری در مشاغل خرد و خانگی این درآمد استفاده می شود. 

مسئول بسیج سازندگی استان کرمان با بیان اینکه در سال جاری در عرصه های مختلف مشاغل خانگی و کارفرمایی بسیج سازندگی اقدام به اعطای تسهیلات از طریق ثبت نام در سامانه اقتصاد مقاومتی کرد اظهار داشت: این سازمان در عرصه هایی مثل صنعت برای حمایت از کارگاه های متوسط و نیمه فعال در شهرکهای صنعتی به ارائه خدمت می پردازد. 

شهریاری افزود: علاقه مندان به کسب و کار می تواند در عرصه های مختلف مثل دام و طیور برای کمک به احیا روستا و مناطق حاشیه شهر در عرصه صنایع تبدیلی در شهرهای کوچک و محروم با قطبهای صنایع تبدیلی استان در عرصه دانش بنیان برای کمک به تحصیلکردگان دانشگاهی و عرصه نیروگاه‌های خورشیدی برای کمک به رفع ناترازیهای برق و کمک به دولت در تامین برق گامهای موثری بردارند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه ثارالله گفت:علاقه مندان که احتیاج به کمک به کسب و کار دارند با ثبت نام در این سامانه کمک کند می توانند کار خود را پیش ببرند.  

شهریاری با اشاره به دریافت تسهیلات توسط 1250 نفر که به بانک های عامل معرفی شده بودند افزود: حداقل سه هزار شغل مستقیم و غیر مستقیم در استان کرمان توسط بسیج سازندگی در راستای اقتصاد مقاومتی به وجود آمده است.

وی گفت: میزان تسهیلاتی که برای سازمان بسیج سازندگی در نظر گرفته شده است چهارصد و نود میلیارد تومان از اعتبارات منابع جز 3 و 4 تبصره دو قانون بودجه و باتوجه به عملکرد موفق سال قبل این مبلغ به بسیج سازندگی استان کرمان اختصاص یافته که با معرفی افراد به بانکهای عامل در راستای گامهای موثری برداشته شد.

شهریاری تصریح کرد: از شرایط اخذ تسهیلات ثبت نام در سامانه اقتصاد مقاومتی، داشتن گواهی مهارت یا مجوز کسب، داشتن مکان برای اجرای طرح، نداشتن بدهی بانکی و عدم دریافت تسهیلات اشتغال در سالهای اخیر است که با مراجعه به این سامانه نسبت به شرایط و عرصه های جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

مسئول بسیج سازندگی استان کرمان خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات موثری که بسیج سازندگی سالانه در سطح استان انجام می دهد اجرای نمایشگاه های ارائه محصولات و تولیدات اقتصاد مقاومتی است که در فصول خاص توسط شهرستانها و نواحی اجرای می شود و سالی یکبار یک نمایشگاه استانی از کل شهرستانها در استان برگزار می شود که امسال 120 غرفه این نمایشگاه در ایام هفته بسیج در شهر کرمان به منظور بازار یابی و کمک به محصولات تولیدی برگزار شد.