سپاه اردبیل پای کار مردم با اشتغالزایی ۳۰۰۰ نفری و آب‌رسانی به ۴۶۳ روستا

سپاه اردبیل پای کار مردم با اشتغالزایی ۳۰۰۰ نفری و آب‌رسانی به ۴۶۳ روستا

سپاه اردبیل پای کار مردم با اشتغالزایی ۳۰۰۰ نفری و آب‌رسانی به ۴۶۳ روستا
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل گفت: سپاه استان طی سال گذشته با ارائه تسهیلات، ۳ هزار فرصت شغلی ایجاد کرده و برای ۴۶۳ روستا آب پایدار رسانده است.
کد خبر: ۲۵۱۰۳
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴

به گزارش سپاه نیوز مشروح نشست صمیمی سردار غلامحسین محمدی اصل، فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل با اصحاب رسانه به مناسبت دوم اردیبهشت ماه و عملکردهای سپاه به شرح زیر است:

دوم اردیبهشت‌ ماه، سالروز بنیان‌گذاری نهادی است که در طول بیش از چهار دهه، نه ‌تنها در برابر توطئه‌های آشکار و پنهان دشمنان ایستادگی کرده، بلکه با نقش‌آفرینی مؤثر در مقابله با فتنه پیچیده امنیتی، نشان داده است که مدافع صادق استقلال، ثبات و آرامش کشوراست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فراتر از نقش نظامی، با حضور میدانی و مسئولانه در عرصه‌های سازندگی، خدمت‌رسانی و مدیریت بحران، همواره در کنار مردم و همراه دولت‌های مختلف بوده و در بزنگاه‌های حساس، به‌مثابه بازویی توانمند برای کشور عمل کرده است. به همین مناسبت سردار غلامحسین محمدی اصل، فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل نشست صمیمی با اصحاب رسانه داشته که توجه شما را به آن جلب می کنیم.

سپاه در راستای مقابله با تهدیدات بدو انقلاب اسلامی تشکیل شد
سوال: فلسفه تشکیل سپاه پاسداران چه بود؟

سردار محمدی اصل: باتوجه به اینکه انقلاب اسلامی به نحو احسن به نتیجه رسیده بود لذا برخی از دشمنان انقلاب و گروه‌هایی که منافعشان با به روی کار آمدن انقلاب اسلامی به خطر می‌افتاد، به دنبال خاموش‌کردن و تضعیف انقلاب اسلامی بودند که در راستای مقابله با این توطئه‌های دشمن با مشارکت جوانان مؤمن و متدین سپاه پاسداران به فرمان حضرت امام راحل تشکیل شد. سپاه از بدو تشکیل زیر مرکزیت انقلاب امام (ره) که به تاسی از ائمه بوده، قرار داشت و تحت عنوان یک فرمانده مقتدر در آن زمان حضرت امام (ره) و اکنون رهبر معظم انقلاب در راستای صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فعالیت کرده است. سپاه جهت مقابله با همه تهدیدات داخلی و خارجی با بهره‌مندی از نیروهای مردمی خود (بسیج) همواره پای‌کار بوده و علاوه بر آن در تمام عرصه‌های کشور در همه حال مشارکت کرده و راستای حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.

سپاه در برابر جریان‌های برانداز ایستاد
سوال: سپاه از بدو تاسیس چه اقدامات در سطح کشور انجام داده است؟

سردار محمدی اصل: در راستای اقدامات سپاه ۱۰ ها جلد می‌توان کتاب به تحریر درآورد اما بخواهیم به گزیده مطالب اشاره کنیم بایستی به مواردی از قبیل نگهبانی و پاسداری از انقلاب اسلامی در تمام ادوار بپردازیم. کوشش مستمر در تحقق آرمان‌های الهی و گسترش حاکمیت قانون خداوند متعال و تقویت بنیه نظامی کشور از جمله دیگر اقدامات مهم سپاه بوده است. آموزش نظامی و سازمان‌دهی بسیج مردمی جزو دیگر اقدام باعظمت سپاه بوده که نقش بسیار مؤثری را در عرصه‌های مختلف ایفا می‌کند. مبارزه قانونی با عوامل و جریان‌هایی که درصدد براندازی نظام بودند، محرومیت‌زدایی از مناطق محروم، انجام عملیات امدادی در رخداد حوادث و بلایا و نهایتاً برقراری امنیت داخلی و تأمین امنیت مرزها جزو سایر اقدامات بی‌شمار سپاه محسوب می‌شود.

جهان حیران از شهرک‌های موشکی سپاه است
سوال: بعد از تشکیل سپاه چه تغییر و تحولی در حوزه نظامی کشور ایجاد شد؟

سردار محمدی اصل: سپاه یک بازوی توانمند برای تأمین امنیت مرزها و امنیت داخلی و منافع ملی محسوب می‌شود؛ در همین خصوص سپاه در زمان دفاع مقدس به شکل زمینی، هوایی و دریایی پای‌کار آمده و حافظ کشور شد و اکنون نیز همه این حوزه‌های نظامی پیشرفت و توسعه چشمگیری یافته است. تشکیل نیروی قدس توسط سپاه در تاریخ اسلام بی‌نظیر بود و تشکیل این نیرو، اتحاد، انسجام، اخوت و یکپارچگی مسلمانان را زیر پرچم اسلام با رهبریت مقتدر قهرمان خدایی را رقم زد. توسعه بخش هوا فضای سپاه نیز از جمله دستاوردهای مهم برای کشور محسوب می‌شود که دنیا اکنون به شهرهای موشکی زیرزمینی کشورمان حیرت‌زده است. در بُعد دیگر نیز حفظ امنیت سایبری کشور نیز توسط سپاه و حضور فعال در فضای مجازی از جمله اقدامات مهم سپاه در راستای مقابله با جنگ نرم بوده است.

فعالیت ۲۲۰۰ گروه جهادی در استان اردبیل
سوال: چه اقداماتی در حوزه محرومیت‌زدایی، سازندگی و حمایتی در سطح استان اردبیل، انجام شده است؟ 

سردار محمدی اصل: سنگرسازان بی‌سنگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از همان ایام جنگ نیز علاوه بر حوزه‌های نظامی در حوزه‌های سازندگی نیز دست‌به‌کار بودند و اقدامات ارزنده‌ای نیز انجام می‌دادند که از جمله آن‌ها می‌توان به ساخت پل در عملیات والفجر ۸ برای تصرف شهر فاو بر روی رودخانه اروند، اشاره کرد. در ۱۷ اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۷۹ با تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی با خیل عظیمی از گروه‌های جهادی تشکیل شد.