گشتی در غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع)/ ارائه ۷۵ محصول دانش‌بنیان؛ از کوآدکوپرها تا تونل باد

گشتی در غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع)/ ارائه ۷۵ محصول دانش‌بنیان؛ از کوآدکوپرها تا تونل باد

گشتی در غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع)/ ارائه ۷۵ محصول دانش‌بنیان؛ از کوآدکوپرها تا تونل باد
هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران یا همان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با هدف توسعه شبکه‌های تجاری، با حضور بیش از 4000 متقاضی خارجی از 110 کشور این روزها در خیابان سئول در حال برگزاری است.
کد خبر: ۲۵۲۶۶
سه‌شنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶

به گزارش سپاه نیوز هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران یا همان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با هدف توسعه شبکه‌های تجاری، با حضور بیش از 4000 متقاضی خارجی از 110 کشور این روزها در خیابان سئول در حال برگزاری است.

در این دوره شرکت‌کنندگان با ظرفیت‌های صنعتی ایران و  فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های تجاری آشنا میشوند و اکسپو ۲۰۲۵ را می توان فصل تازه‌ای برای روابط دوستی ایران و جهان دانست.

حضور پررنگ دانشگاه جامع امام حسین ع در اکسپو ۲۰۲۵
دانشگاه جامع امام حسین (ع) امسال دومین حضور خود در اکسپو ۲۰۲۵ را تجربه می‌کند و سعی کرده محصولات خود را بیش از سه برابر افزایش دهد به طوریکه سال گذشته ۲۰ محصول و امسال ۷۵ محصول دانش‌بنیان از مجموع ۱۶ شرکت از پارک علم و فناوری، مراکز رشد و دانشکده‌های دانشگاه جامع امام حسین (ع) در غرفه حضور یافته اند که در این نمایشگاه به دنبال ایجاد روابط اقتصادی و عرضه جدیدترین محصولات شرکت های خود به دنیا هستند که در طی این دو روز توانسته ‌اند با هیأت های خارجی ارتباط گرفته و همکاری‌های خود را به سطح امضا نزدیک کنند. از جمله این همکاریها می‌توان به تجار عمانی فرانسوی، ترکی و هندوستانی اشاره کرد که با اندک حضور خود در این غرفه متحیر از توانمندی‌های شرکت های دانش بنیان‌ مانده اند.

در غرفه دانشگاه جامع امام حسین ع چه محصولاتی عرضه می‌شود؟

پارچه‌هایی که برخلاف تصور نرم و لطیف نیستند 

با ورود به غرفه دانشگاه فرش، کف‌پوش‌ها و شیشه‌هایی از جنس بتن نظر شما را به خود جلب میکند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید کفش پوش‌هایی با طرح فرش ایرانی و شیشه‌هایی پارچه‌ای در بین محصولات دانش‌بنیان این غرفه وجود دارد که از بام حرم امام رضا علیه السلام تا کف‌پوش هتل‌ها را پوشش می‌دهد.
یک نمونه از ثبت سفارش‌ها در این غرفه ثبت سفارش ۷ هزار متر مربعی از پارچه‌های بتنی برای هندوستان بود. غرفه فناوری بتن پارچه‌ای امسال نیز همچون سال گذشته با تنها محصول خود که کاربردهای مختلفی دارد در نمایشگاه حضور پیدا کرده است.

پای هوش مصنوعی به دنیای کودکان باز شد
شرکت «کیداکد» یک سکوی آموزشی و تولید کننده پلتفرم آموزش برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی برای کودکان و نوجوانان در بازه سنی ۶ تا ۱۸ سال است. این شرکت بازی‌های بومی ایرانی اسلامی با هدف آموزش برنامه نویسی و هوش مصنوعی را تولید می‌کند.
کاوشکده از دیگر محصولات این غرفه است که پلتفرم تولید محتوای تعاملی با بیش از ۵۰ کامپاننت برای ساخت دوره‌ها است. همچنین پلتفرم که برنامه‌ای کاربردی در زمینه ترجمه سریع کتاب‌ها و متون زبان اصلی به کمک هوش مصنوعی است سومین محصول این بخش است. از جمله مزیت‌های این برنامه ترجمه کلیه عکس‌ها، نمودارها، زیرنویس‌های کتاب، دو نوع ترجمه همزمان و سوییچ کردن بین متن زبان اصلی و متن ترجمه شده است.

تونل باد در غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع)
مرکز تحقیقات آیرودینامیک قدر با در اختیار داشتن تونل های باد مادون صوت، گذر صوت و مافوق صوت و کادری متخصص با بیش از پانزده سال تجربه از دیگر بخش‌های غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع) است. از  جمله توانمندی‌های این شرکت تست‌های نیرویی، فشاری و دمایی روی اجسام پرنده، تست‌های دینامیکی روی اجسام پرنده، تست‌های آشکارسازی جریان با استفاده از شلیرین و ....
تونل باد سه منظوره، تونل باد مادون صوت از جمله محصولات تولیدی این بخش از غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع) می‌باشد.

کیت تشخیص غربالگری
استریپ تشخیص سریع باکتری کمپیلوباکتر فتوس جهت غربالگری عامل عفونی سقط جنین دام به منظور افزایش راندمان تولید مثل دام در عشایر و افزایش شاخصه‌های تولید مثلی در دام عشایر.
تولید مکمل‌های دامی آهسته رهش از دیگر محصولات این بخش است، تولید میکروکپسول تزریقی ویتامین ای و سلنیوم در راستای اقتصادی کردن نظام گله‌داری عشایر از طریق کاهش تلفات و افزایش راندمان و شاخصه های تولید مثلی هدف تولید این مکمل است.
همچنین تولید و انتقال رویان منتخب دام سبک با هدف بهینه سازی روش‌های تولید آزمایشگاهی و انتقال رویان دام سبک به روش لاپاراسکوپی دیگر اقدامات این بخش از غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع) است.

میکرو فیلتر قابل شستشو
میکرو فیلترهای قابل شتشو از سری محصولاتی است که مورد استقبال میهمانان غرفه قرار میگیرد. کاربرد های این سیستم در تصفیه خانه ها، تصفیه آب‌های آلوده، تصفیه آب فاضلاب و بازچرخانی آب و ... است.

کوآدکوپر شهاب ۱ در غرفه دانشگاه جامع امام حسین (ع)
شرکت حجت فناور پروژه با بهره‌گیری از مجموعه کوآدکوپرهای پیشرفته و حرفه‌ای شهاب خدمات تخصصی در زمینه نقشه کشی، تصویربرداری، مستندسازی از پروژه‌های عمرانی، کشاورزی، صنعتی و... ارائه می‌دهد. چهار محصول دانش‌بنیان حس‌گر خورشیدی، کوآدکوپر، آشکار سازی نیمه هادیا و چراغ محیطی از دیگر محصولات این شرکت است که در غرفه دانشگاه عرضه شده است. در این بخش استقبال زیادی از محصولات شده است به خصوص با ادغام حسگر خورشیدی و کوآدکوپر که جی پی اس را از دور خارج میکند و براساس استفاده از خورشید و ستاره مسیریابی می‌کند که این امر وجه تمایز این محصول شده است.

از فوم‌های روکش صندلی تا رنگ در و دیوار
محصول رزین پلی ال که خواص و ویژگی‌های منحصر بفردی نسبت به سایر محصولات مشابه دارد در غرفه دانشگاه عرضه می‌شود. این محصول کاربردهای زیادی دارد از جمله ساخت فوم‌هایی با قابلیت ارتجاعی بالا، مواد الاستومری و صندلی اتومبیل و هواپیما. همچنین پلی یورتان پایه آبی محصول دیگری است که به دلیل چسبندگی زیاد و قابلیت تشکیل فیلم خوب و مقاومت بالا در برابر نور و هوازدگی، این رزین در صنعت چسب، رنگ و پوشش مورد استفاده قرار میگیرد و هم محیط بیرون هم محیط داخل می‌تواند از این محصول استفاده کنند.