خبرنگار موفق نوع تنظیم خبر را به صورت حرفه‌ای، مثبت و همراه با راه حل معضلات انتخاب می‌کند

خبرنگار موفق نوع تنظیم خبر را به صورت حرفه‌ای، مثبت و همراه با راه حل معضلات انتخاب می‌کند

خبرنگار موفق نوع تنظیم خبر را به صورت حرفه‌ای، مثبت و همراه با راه حل معضلات انتخاب می‌کند
حجت‌الاسلام محمودی‌زاده ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس، خبرنگار موفق را کسی دانست که نوع تنظیم خبر را به صورت حرفه‌ای، مثبت و همراه با راه حل معضلات انتخاب می‌کند.
کد خبر: ۲۵۶۳۳
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴

به گزارش سپاه نیوز دومین همایش مدار امید سپاه فجر فارس با حضور حجت‌الاسلام محمود محمودی زاده مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمودی‌زاده در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام ذی‌القعده و دهه کرامت، به چله کلیمیه در این ماه اشاره کرد و اظهار داشت: از این ایام باید برای رسیدن به خدا و صیقل دلها استفاده کرد.

وی، نقش رسانه را نقشی بسیار حساس در عصر ارتباطات دانست و با تاکید بر سواد آکادمیک در این حوزه، تصریح کرد: کسی که در هر زمینه‌ای سواد آکادمیک همراه با سوز (دلسوزی) و سلیقه داشته باشد، این امر باعث پیشرفت می‌شود و این مورد در بحث خبر و رسانه، حرف جدی‌تری می‌زند.

حجت‌الاسلام محمودی‌زاده با اشاره به مقوله نظر اسلام در عرصه خبر، ادامه داد: اولین خبرنگارها، پیغمبران بودند که پیام‌های خدا را به مردم می‌رساندند.

وی، شغل و مسئولیت خبرنگاری را بسیار بزرگ دانست و گفت: اخلاق خبرنگاری از دید اسلام، برپایه صداقت و مسئولیت‌پذیری است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر، صداقت و عدم تحریف حقایق را اولین نکته مهم در خبررسانی دانست و افزود: گاهی در خبر مطالب راست و دروغ با هم قاطی می‌شود و قرآن کریم از این کار به صراحت نهی کرده است.

حجت‌الاسلام محمودی زاده، نقل قول دقیق و امانت داری در این مورد را دومین نکته در خبررسانی مورد تاکید قرار داد و افزود: پرهیز از جانبداری ناعادلانه و عدالت و انصاف و بی‌طرفی و توازن از دیگر مواردی است که با توجه به اخلاق حرفه‌ای، یک خبرنگار باید مدنظر داشته باشد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فجر فارس، احترام به حریم خصوصی و آبروی افراد را از دیگر موارد مورد توجه خبرنگاران با توجه به اخلاق حرفه‌ای دانست و ادامه داد: خبرنگار باید در حیطه کاری خود به وضعیت اجتماع خود هم توجه داشته باشد؛ چراکه باید در انتشار خبر، خیر جامعه مدنظر باشد.

وی، امیدآفرینی در جامعه را نکته دیگری دانست که خبرنگار در مسئولیت اجتماعی خود باید مدنظر قرار دهد؛ چراکه خبرنگار می‌تواند به نحوی در جامعه خبری را منتشر کند که سراسر انرژی مثبت به جامعه تزریق کند، یا برعکس.

حجت‌الاسلام محمودی‌زاده در پایان خبرنگار موفق را کسی دانست که نوع تنظیم خبر را به صورت حرفه‌ای، مثبت و همراه با راه حل معضلات انتخاب می‌کند.