آثار پژوهشی و کتاب‌ها به مدیران ما برای شکل گیری خود کنترلی در مقابل فساد کمک می کند

آثار پژوهشی و کتاب‌ها به مدیران ما برای شکل گیری خود کنترلی در مقابل فساد کمک می کند

آثار پژوهشی و کتاب‌ها به مدیران ما برای شکل گیری خود کنترلی در مقابل فساد کمک می کند
سردار حسن زاده درباره ضرورت مقابله با شکل گیری مفاسد در دستگاه های اداری و اجرایی کشور بیان کرد: آثاری که در حوزه پژوهش در حال انجام است و یا پایان‌نامه‌هایی که به صورت کتاب درامده به همراه تحقیقات و پژوهشی که در کشورهای دیگر انجام شده است، به مدیران ما برای شکل گیری خود کنترلی در مقابل فساد کمک می کند. 
کد خبر: ۲۵۷۸۱
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۴

به گزارش سپاه نیوز سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب در غرفه انتشارات سازمان بازرسی درباره لزوم وجود اراده سیاسی و جدی برای مقابله با مفاسد گفت: این مساله ای است که سوالات زیادی درباره آن مطرح است. همه مردم و مسئولان به دنبال کاهش مفاسد اداری و افزایش سلامت سیستم اداری و نظام حکمرانی هستند تا به رشد و توسعه نظام و کشورمان هم به لحاظ کمی هم به لحاظ کیفی کمک کند. 

وی تاکید کرد: من تصور می‌کنم بیشتر مسئولین انگیزه کافی برای مبارزه با مفاسد را دارند اما نکته قابل توجه که بارها هم به آن اشاره شده این است که بعضی از ساختارها و قوانین موجود اگر نگوییم فساد زاست اما مسیر را برای شکل گیری آن باز می‌کند یا محدودیت‌هایی که احیاناً در بخشی از قوانین دیده می شود، مسیرهای جایگزین غیرقانونی را می گشاید.

فرمانده سپاه محمد رسول الله با بیان اینکه اساسا حجم بالای قوانین و مقررات روند اجرایی را کند می‌کند، افزود: با توجه به وجود قوانین زائد، عده ای برای رسیدن به اهداف شان مجبور می شوند که از مسیرهای غیرقانونی حرکت کنند. 

وی تاکید کرد: اراده مسئولان و مدیران ما در راس وزارتخانه ها، ادارات و همه مجموعه های اداری بر شکل گیری سلامت اداری و مبارزه با مفاسد است. ضمن اینکه رفتار، کلام و پیگیری ویژه آنها اثر مستقیم روی رفتار زیر مجموعه ها به عنوان یک الگو می‌تواند اثربخش باشد.

سردار حسن زاده درباره ضرورت مقابله با شکل گیری مفاسد در دستگاه های اداری و اجرایی کشور بیان کرد: ما تا زمانی که نیروی درونی انسان‌ها را در برابر چنین معضلاتی فعال نکنیم، خودشان تبدیل به مهمترین عامل بازدارنده می شوند و در نتیجه موفقیتی در این زمینه به دست نمی آید. آثاری که در حوزه پژوهش در حال انجام است و یا پایان‌نامه‌هایی که به صورت کتاب درامده به همراه تحقیقات و پژوهشی که در کشورهای دیگر انجام شده است، به مدیران ما برای شکل گیری خود کنترلی در مقابل فساد کمک می کند. 

وی ادامه داد: نکته مهم این است که تالیفات باید توسط مدیران و کارکنان ما به بهره‌برداری برسند تا اثرگذار باشند. باید بر روی این موضوع هم کار شود. از سوی دیگر توصیه می کنم که تمام دستگاه‌های دولتی که به طور معمول آموزش‌هایی را به کارمندان ارائه می دهند، دوره‌های توانمندسازی مدیران و کارکنان را به مقوله های مبارزه با فساد اختصاص دهند.

حسن زاده درباره ورود سازمان بازرسی به حوزه نشر گفت: سازمان به موضوع انتشار کتاب درباره تعارض منافع و مبارزه با مفاسد ورود کرده تا از این طریق فرهنگ‌سازی کند و به این واسطه با آسیب ها مقابله نماید. باید برای ایجاد فرهنگ مقابله با مفاسد، کودکان را با این مفاهیم آشنا کنیم تا اگر مفسده ای در حال شکل گیری باشد در برابر آن عکس‌العمل مناسب نشان دهند.