شهید رئیسی دل در گرو خدمت به مردم داشت

شهید رئیسی دل در گرو خدمت به مردم داشت

شهید رئیسی دل در گرو خدمت به مردم داشت
معاون پارلمانی رئیس‌جمهوردولت سیزدهم گفت: شهید رئیسی دل در گرو خدمت به مردم داشت. اینکه حضرت آقا از دل، زبان و عمل ایشان سخن گفتند، گواهی بر دل خاشع و ذاکر ایشان است؛ دل مالامال از عشق به خدا و به تبع آن عشق به مردم.
کد خبر: ۲۵۹۴۵
چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶

به گزارش سپاه نیوز، سید محمدحسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهوردولت سیزدهم، در مراسم گرامیداشت آیت‌الله شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت که در حسینیه ثارالله کرمان برگزار شد، به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری بار‌ها در سخنان خود از ویژگی‌ها و اوصاف شهید رئیسی گفته‌اند که تأکید دارم گفته شود تا ثبت شود و به تعبیری بحث مدیریت تراز انقلاب اسلامی و الگویی از حکمرانی است که باید به خوبی تبدیل به یک معیار شود به عنوان معیاری برای ارزیابی مدیران مورد استفاده قرار گیرد همانطور که دیگر شهدا مانند شهید مطهری و شهید رجایی الگو و نمونه بودند.

وی افزود: شهید رئیسی دل در گرو خدمت به مردم داشت. اینکه حضرت آقا از دل، زبان و عمل ایشان سخن گفتند، گواهی بر دل خاشع و ذاکر ایشان است؛ دل مالامال از عشق به خدا و به تبع آن عشق به مردم. ایشان هیچ‌گاه نمی‌توانستند ببیند که مردم در سختی و رنج باشند. چون شهید رئیسی خود از پنج سالگی یتیم شده بودند و درد محرومیت را کاملاً لمس کرده بودند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور دولت سیزدهم بیان داشت: همه امکانات خود را بسیج می‌کردند تا در خدمت مردم باشند. ایشان خستگی‌ناپذیر بودند و خدمت به مردم را بالاترین عبادت می‌دانستند.

وی افزود: شهید رئیسی در هر استانی که می‌رفت، ایشان معمولاً یکی از نقاط محروم آن استان را شناسایی می‌کرد. بعضی اوقات حتی مسئولین استان اسم آن محل را نمی‌دانستند. اما ایشان می‌رفت و تأکید داشت که فقر مطلق باید برچیده شود. در این راه از همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها کمک می‌گرفت و تاکید داشت به جای منازعات، اختلاف و تنش، که هیچ فایده‌ای برای کشور ندارد، همه باید کنار هم باشند و مشکلات مردم را حل کنند.

حسینی در سخنانی به بررسی اقدامات آیت‌الله رئیسی در دوران بحران‌ها، به ویژه بحران کرونا، پرداخت و گفت: این وضعیت واقعاً دشوار بود. ایشان بدون فوت وقت آستین همت را بالا زد و کار را شروع کرد، به‌ویژه در بحث جان مردم که اولویت اول بود؛ که روزانه ۷۰۰ نفر جان خود را از دست می‌دادند، اما پس از مدتی این آمار به صفر رسید.

وی همچنین به حل مشکل کمبود آب در بعضی از استان‌ها به دلیل خشکسالی اشاره کرد و گفت: "کار انتقال آب به استان‌های مختلف راه‌اندازی شد. ایشان در همه حوزه‌ها اقدامات بسیاری انجام دادند.

وی افزود: شهید رئیسی ۱۰۳ سفر به طور متوسط ایشان هر ۱۰ روز یک سفر داشته که بیشتر آنها ۴۸ مورد سفر استانی، تعدادی سفر کاری و ۲۸ سفر خارجی بوده و همه این سفر‌ها کار کارشناسی، اطلاعات لازم و هماهنگی می‌خواهد.

حسینی با اشاره به دستاورد‌های سفر‌های خارجی آیت‌الله رئیسی گفت: در سفر به تاجیکستان، ایران به عضویت سازمان همکاری شانگهای درآمد و در سفر به آفریقا نیز به جمع کشور‌های بریکس پیوستیم. همچنین در سریلانکا، ایشان یک ابرپروژه که توسط متخصصان ایرانی اجرا شده بود را افتتاح کردند که به صدور خدمات فنی مربوط می‌شود و می‌تواند منبع درآمدی برای کشور باشد.

وی در ادامه به یاد شهید امیر عبداللهیان اشاره کرد و گفت: او یک دیپلمات نمونه و اولین وزیر خارجه شهید جمهوری اسلامی بود. ایشان تلاش‌های زیادی برای کشور انجام داد و در مجامع جهانی به دفاع از مردم مظلوم غزه پرداخت. در سال آخر زندگی‌اش به خاطر وضعیت بحرانی در منطقه آرام و قرار نداشت.

حسینی افزود: شهدای خدمت به آرزوی خود رسیدند و شهید شدند. همه شهدای خدمت، انتخاب خداوند هستند و یادآوری این عزیزان برای ما حجت است؛ هم برای مردم و هم برای مسئولین. فرهنگ شهادت، ایثار و فداکاری باید به فرهنگ عامه مردم تبدیل شود.