سپاه نیوز: در جلسه قرارگاه سلامت سپاه استان چهارمحال و بختیاری، آمادگی کامل و همه جانبه نواحی و ردههای سپاه استان چهارمحال و بختیاری برای مبارزه با کرونا مطرح شد.
به گزارش سپاه نیوز؛ جلسه قرارگاه سلامت سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد با حضور برخی از مسئولین ردههای سپاه استان و ویدئو کنفرانس با فرماندهان نواحی سپاه استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
سردار سرتیپ دوم پاسدار علیمحمد اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری در این جلسه اظهار داشت: علیرغم تلاشهای ارزنده صورت گرفته، عدم رعایت مسائل بهداشتی و مسافرتها، باعث انتشار بیشتر بیماری شد که برای قطع زنجیره ابتلا به ویروس کرونا، ماندن در خانه و اعطای مرخصی به کارکنانی که حضورشان الزامی نیست، لازم است.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سربازان و بسیجیان گمنام در مقابله با شیوع کرونا همچون سایر نهادها پیشتاز بودهاند، تصریح کرد: با توحه به اینکه مسئولیت رعایت و کنترل بهداشت ادارات به عهده بسیج کارمندان است، مطالبه از مدیران برای لحاظ موارد بهداشتی در ادارات ضروری است.
سردار اکبری گفت: همواره بسیج و سپاه در خط مقدم کمک به مردم بودهاند، لباسشان گاهی در میدان رزم و در برابر دشمن خونین میشود، گاهی در خدمات سازندگی و سیل و زلزله، خاکی میشود، گاهی نیز مانند اکنون این لباس آغشته به مواد ضدعفونیکننده میشود.
وی بر رصد و پیگیری مراحل چندگانه طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا تاکید کرد و گفت: برای اجرای طرح مطهر، شناسایی مناطق آلوده و رصد نقاط آلودگی بالا برای معطوف داشتن توجه مسئولان الزامی است.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) استان بر فعال کردن اقشار بسیج در شهرستانها، آماده سازی دانشگاهها و مدارس و ترمیم مشکلات مراکز آموزشی، سازماندهی گروههای جهادی برای ضدعفونی کردن محیطها با همکاری دهیاران و شهرداران، آماده کردن نقاهتگاه در مابقی شهرستانها و تعطیلی اماکن غیرضروری با مطالبه از فرمانداران و دادستانها تاکید کرد.
اسماعیلی معاونت بهداشت و درمان سپاه استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به در اختیار گرفتن خودروهای جنگ نوین سپاه استان اظهار داشت: مواد ضدعفونی کننده به شهرستانها ارسال شده است و معابر شهرستانها ضدعفونی و پاکسازی شدند و 4نقاهتگاه در شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان با ظرفیت 200 تخت و قابلیت افزایش، آماده سازی شده است.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: طی همکاری با بسیج جامعه پزشکی، 6 اکیپ بهداشتی درمانی برای همکاری در صورت لزوم در نقاهتگاهها در حالت آماده باش قرار دارند.
غفاری مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه استان در این جلسه اظهار داشت: قشر بسیج جامعه پزشکی از روزهای آغازین شیوع کرونا با توجه به اعلام نیاز دانشگاه علوم پزشکی و حوزه معاونت بهداشت و شبکههای بهداشتی شهرستانهای تابعه، براساس مصوبات شورای تامین و ستاد مبارزه با کرونا حضور یافت.
وی ضمن تقدیر از همکاران بسیج جامعه پزشکی که به صورت گمنام خدمترسانی میکنند افزود: 40نفرنیروی متخصص در رشته های مختلف برای ارائه خدمت به صورت شیفتی در نقاهتگاهها آماده شده اند.
مسئول بسیج جامعه پزشکی سپاه استان خاطرنشان کرد: مشارکت در غربالگری و شناسایی و ارجاع بیماران به مراکز از قبل تعیین شده درحال اجراست.
غفاری تصریح کرد: مشاوره پزشکی غیرحضوری اینترنتی به بیماران و افراد نیازمند به آموزش با کمک بسیج جامعه پزشکی در حال انجام است.