نقش رزمندگان شوشتر در آزاد سازی خرمشهر قهرمان در سال ۱۳۶۱
به گزارش سپاه نیوز، در آستانه فرارسیدنسوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهردر عملیات الی بیت المقدس در سال۱۳۶۱ وحضور رزمندگان شهر هزار شهید شوشتر در این عملیات غرور آفرین، جانشین گردان مالک اشتر شوشتر از مجاهدتهای گردان مالک در این عملیات گفت.
سوم خرداد در تقویم دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران، یک روز فراموش نشدنی در کنار روزهای مهم خود دارد و آن هم آزادسازی خرمشهر قهرمان است، در این روز عزیز دلیر مردان و رزمندگان اسلام باشجاعت و ایستادگی توانستند خرمشهر را از چنگال دشمن بعثی آزاد کنند.
در این میان کهن شهر شوشتر که به شهر هزار شهید شوشتر معروف است در راه آزادسازی خرمشهر ۳۳ شهید تقدیم کرد، که دراین خصوص با سرهنگ پاسدار عبدالمجید ساجدی فر جانشین گردان همیشه سرافراز شرافت شوشتر هم کلام خواهیم بود.
وی گفت: آزادسازی خرمشهر مرهون استقامت انسانهای خودباور وخدامحور است ومرهون تلاش واستقامت انسانها شجاع وبصیر است که پیام آزادی وآزادگی را فریاد کشیدند ودرلبیک به فرمان رخبری ومقتدای خویش داستان عشق ودلدادگی به ولایت را ماندگار نمودند.
این فرمانده تصریح کرد:آزاد سازی خرمشهرنشان داد که وقتی جبهه کفر و استکبار با همه امکانات مادی، رسانهای و نظامی خود در یک طرف و ایمان و اعتقاد راسخ به خدا وشهادت با پشتوانه مکتب حسینی از سوی دیگرقرار میگیرد، پیروزی این عرصه با کسانی است که برای خدا حرکت کردند و در این راه ازجان و مال خود گذشتند.
وی با اشاره به اجرائ عملیات الی بیت المقدس در سال ۱۳۶۱ گفت: مهترین اهداف عملیات الی بیت المقدس، آزادسازی شهر خرمشهر و باز پس گیری شهرهای اهواز، حمیدیه وسوسنگرد از دید و برد توپخانه دشمن بود.
سرهنگ ساجدیفر افزود: رزمندگان گردان مالک اشتر یا همان شرافت شوشتر با حضور و طبق دستورات که از ردههای بالا به آنها ابلاغ شده بود با همه توان وتجهیزات خود شرکت کردند وتوانستهاند شجاعتها وایستادگیهای خوبی از خود نشان دهند ودراین راه هم ۳۳ نفر از رزمندگان گردان شرافت شوشتر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی ادامه داد: سالروز آزادسازی خرمشهر بهترین فرصت برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و دستاوردهای دفاع مقدس به جوانان است و این که هر زمان و مکان رزمندگان غیور میهن اسلامی همیشه آماده حراست از سرزمینهای ایران اسلامی هستند.
جانشین گردان شهید شرافت شوشتر تصریح کرد: امروزملت با بصیرت و آگاه ایران اسلامی درهمه اقشاربه ویژه جوانان ونوجوانان ضمن توجه و پایبندی به آن همه ایثار و رشادت رزمندگان درهشت سال دفاع مقدس به خصوص حماسه سوم خرداد سال ۶۱، همواره براین رشادتها ارج نهاده و بر هوشیاری و آمادگی خود اضافه کردند.
وی در پایان گفت: اهمیت تاریخی این روز بزرگ وهویت بخشی به آن به فرهنگ دفاعی کشور وایجاد یک پیمان نانوشته بین مردم غیور کشورمان با شهدای دفاع مقدس است و این فتح بزرگ در حراست از آرمانهای انقلاب اسلامی نهفته میباشد، بنابراین اگر ما سوم خرداد را به عنوان یک حماسه بزرگ گرامی میداریم، نهتنها به عنوان یک روز تاریخی، بلکه به عنوان یک حس زیبا و غرور آفرین برای ما ایرانیان به آن نگاه میکنیم.