کاروان «عاشقان حسینی» به صورت دوی امدادی از اصفهان به مرقد امام راحل می‌روند

کاروان «عاشقان حسینی» به صورت دوی امدادی از اصفهان به مرقد امام راحل می‌روند

کاروان «عاشقان حسینی» به صورت دوی امدادی  از اصفهان به مرقد امام راحل می‌روند
فرمانده کاروان دوی امدادی عاشقان حسینی، زائران خمینی(ره) گفت: امسال بیست و هفتمین سال متوالی برگزاری این کاروان فرهنگی و تربیتی است که همه ساله از ۱۰ خرداد از اصفهان آغاز و تا ۱۳ خرداد به حرم امام خمینی (ره) در تهران ختم می‌شود.
کد خبر: ۲۶۱۲۸
دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۱

به گزارش سپاه نیوز، مهدی اسماعیلی، فرمانده کاروان دوی امدادی عاشقان حسینی، زائران خمینی (ره) صبح امروز در نشست خبری کاروان عاشقان حسینی، زائران خمینی(ره) در مجتمع مطبوعاتی اصفهان، اظهار داشت: امسال بیست و هفتمین سال متوالی برگزاری این کاروان معنوی و ورزشی است که همه ساله از ۹ خرداد از اصفهان آغاز و تا ۱۳ خرداد به حرم امام خمینی (ره) در تهران ختم می‌شود.

وی افزود: این کاروان که در سال ۱۳۷۴ توسط جمعی از نیروهای سپاه در اصفهان کلید خورد، ابتدا به صورت دو امدادی در مسیر تقسیم شده بین گروه‌های دونده اجرا می‌شد و از سال ۱۳۷۵ با زمان‌بندی دقیق به صورت یک‌روزه برگزار شد. 

اسماعیلی گفت: این حرکت معنوی و تربیتی تا سال ۱۳۹۸ به صورت مستمر ادامه داشت و در سال ۱۳۸۸ یک اتفاق مهم رخ داد؛ همه اعضای کاروان به زیارت حرم امام رضا (ع) مشرف شدند و سپس مسیر دوامدادی خود را از مشهد به سمت حرم امام خمینی (ره) ادامه دادند.

فرمانده کاروان دوی امدادی عاشقان حسینی، زائران خمینی(ره) در تشریح مسیر و ترکیب کاروان گفت: مسیر امسال حدود ۷۰۰ کیلومتر است و کاروان از ۴۵ شهر، ۱۵ شهرستان و ۳۰ روستا عبور می‌کند. هر یک از شرکت‌کنندگان در طول چهار روز حداقل ۳۶ کیلومتر را می‌دود و به صورت گروهی با تقسیم قطعات مسیر فعالیت می‌کنند.

وی افزود: آیین بدرقه رسمی کاروان روز نهم خرداد در گلستان شهدای اصفهان برگزار خواهد شد و پس از طی مسیر، اعضا در روز سیزدهم خرداد در مراسم سخنرانی مقام معظم رهبری در حرم امام خمینی (ره) حضور می‌یابند و سپس به اصفهان بازمی‌گردند.

حرکت کاروان دوی امدادی به صورت داوطلبانه
اسماعیلی خاطرنشان کرد: ترکیب شرکت‌کنندگان در این سال‌ها متنوع‌تر شده است.

فرمانده کاروان دوی امدادی عاشقان حسینی، زائران خمینی(ره) بیان کرد: اگرچه به دلیل ماهیت دو امدادی بودن کاروان، حضور بانوان به صورت دونده محدود است، اما استقبال مردمی و حضور گروه‌های مختلف در شهرستان‌ها بسیار چشمگیر است.

وی یادآور شد: برای بزرگداشت یاد شهدا، تصاویر بیش از ۳۰ شهید همراه این کاروان روی لباس‌های دونده‌ها نصب می‌شود و نماینده‌ای به نیابت از شهدا در کاروان حضور دارند. 

اسماعیلی درباره شیوه اجرای برنامه‌ها در شهرستان‌ها گفت: در هر شهر و روستا، برنامه‌هایی برای استقبال از دونده‌ها و ادای احترام به شهدای گمنام برگزار می‌شود و با هماهنگی مسئولان محلی، این مراسم در گلزار شهدای آن منطقه اجرا می‌گردد. اما به دلیل محدودیت زمانی، کاروان معمولا در شهرها توقف طولانی ندارد.

وی در خصوص هزینه‌های این کاروان افزود: این حرکت معنوی از طریق ستاد ارتحال حضرت امام (ره)، استانداری اصفهان، شهرداری‌ها و مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد تامین مالی می‌شود و هر سال با حمایت سازمان‌ها و مردم، بهتر از سال قبل اجرا می‌شود.

اسماعیلی در پایان با اشاره به تأثیر فرهنگی و اجتماعی این حرکت گفت: این کاروان نمادی از عشق و ارادت نسل‌های مختلف به حضرت امام خمینی (ره) است و فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی و انتقال این ارزش‌ها به نسل جوان فراهم می‌کند. خوشبختانه در طول سال‌ها استقبال از این حرکت از سراسر کشور گسترش یافته و این روند همچنان رو به رشد است.