راهبرد ذاتی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ورود به پروژه‌هایی است که بخش‌های دیگر ورود نمی‌کنند

راهبرد ذاتی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ورود به پروژه‌هایی است که بخش‌های دیگر ورود نمی‌کنند

راهبرد ذاتی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء ورود به پروژه‌هایی است که بخش‌های دیگر ورود نمی‌کنند
دکتر عارف در بازدید از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء‌ (ص) و نشستی با فرماندهی و معاونت‌های این قرارگاه با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) تاکید کرد: راهبرد ذاتی قرارگاه،ورود به پروژه‌هایی است که بخش‌های دیگر ورود نمی‌کنند.
کد خبر: ۲۷۰۰۷
سه‌شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۶

به گزارش سپاه نیوز،‌ دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور، روز سه‌شنبه (۱۷ تیرماه) در بازدید از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء‌ (ص) و نشستی با فرماندهی و معاونت‌های این قرارگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سرلشکر سلامی و شهدای جنایت اخیر رژیم صهیونیستی اظهار داشت: از همان سال‌های اولیه آشنایی با قرارگاه به خوبی در خاطر داریم که این مجموعه در پروژه‌هایی که دچار تاخیر شده بود و بخش‌های مختلف با هیچ قیمتی حاضر به ورود به آن نبودند، به میدان می‌آمد. 

تعداد بازدید : 4


معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه از قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) انتظار داریم همان راهبرد ذاتی خود مبنی بر ورود به هر پروژه‌ای که بخش خصوصی وارد نمی‌شود و یا نیاز به میدان آمدن قرارگاه وجود دارد را ادامه دهد گفت: قرارگاه سازندگی باید در بخش‌های مهم و اولویت‌دار کشور ورود کند و در کنار آن یک فرماندهی واحد و منسجم برای سازندگی در کشور داشته باشیم. 

وی با تاکید بر ضرورت ورود قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در بخش‌های نرم‌افزاری و حوزه‌های مرتبط با فناوری اطلاعات تصریح کرد: با وجود نیروهای جوان و با پتانسیل در قرارگاه و همچنین بخش دانشگاهی کشور ضرورت دارد در زمینه فناوری‌های نوین به فضای امنی در کشور برسیم. 

دکتر عارف با اشاره به اینکه بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی یکی از مزیت‌های مهم قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) است بیان کرد: بخش خصوصی به این نتیجه رسیده که می‌تواند از طریق قرارگاه بهتر در پروژه‌های عمرانی و زیرساختی وارد شود و این قرارگاه نیز با اشراف کامل در بخش خصوصی توانسته است راهبرد نظام در بهره‌گیری از بخش غیردولتی را به خوبی دنبال کند. 

وی با اشاره به همکاری‌های خوب قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با دولت‌های مختلف، یادآور شد: هیچ‌گاه از قرارگاه جواب منفی نشنیدیم و با وجود تمامی مشکلات و عدم تخصیص‌ها همواره در طرح‌های عمرانی و زیرساختی کشور خوش درخشیده است. 

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک و تسلیت شهادت سرداران بی‌نظیر اسلام و ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: با سپهبد شهید حسین سلامی از زمانی که قائم مقام دانشگاه امام حسین(ع) بود همکاری داشتم و همچنین در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام  هم در کنار سردار باقری حضور داشتم که همگان از شخصیت والا و ظرفیت منحصر به فرد ایشان آگاهی دارند و با توجه به شناخت از آنان، در این جنگ این عزیزان و نیروهای باظرفیت و نگاه عمیق و راهبردی را از دست دادیم. 

وی همچنین با اشاره به ویژگی های شخصیتی سردار حاجی زاده ،خاطر نشان کرد: سردار حاجی‌زاده نیز به هر استادی و به همه دانشگاهیانی که می‌توانستند مشکلی را در کشور حل کنند و یا در خدمت کشور باشند، بدون آنکه گرایش فکری آنها را مدنظر قرار دهد، احترام می‌گذاشت و در بهره‌گیری از ظرفیت‌های آنان نگاهی تخصصی داشت. 

وی همچنین با تبریک به نظام جمهوری اسلامی ایران که در یک تجاوز خائنانه و تجاوزگرانه که با پرچمداری رژیم صهیونیستی بود، پیروز شد تاکید کرد: باور داریم در جبهه میدان پیروز شدیم و ظرفیت کشور به‌گونه‌ای است که ظرف ۱۲ ساعت پس از شهادت سرداران کشور برای حساس‌ترین و مهمترین سمت‌های دفاعی و نظامی جایگزین انتخاب می‌شود و همه استقبال می‌کنند که این هیچ چیزی جز معجزه نیست. 

دکتر عارف با اشاره به موفقیت و پیروزی کشور در جبهه اقتصادی و سازندگی در جنگ ۱۲ روزه ادامه داد: در طول جنگ ۱۲ روزه یک روز هم سازندگی تعطیل نشد و در بخش تولید نیز همینگونه بود و کارخانه‌ها بصورت داوطلبانه شیفت شبانه‌روزی داشتند و پیروزی در جبهه اجتماعی دلیل موفقیت در سایر جبهه‌ها بود. 

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دشمنان به این گمان جنگ را آغاز کردند که پس از شهادت سرداران و پیروزی در میدان در روزهای پس از آغاز با تظاهرات مردمی پرونده بسته شود و در مذاکره با آمریکا جمهوری اسلامی ایران همه خواسته‌های آنان را بپذیرد که مردم ناباورانه به میدان آمدند و حتی منتقدین و معترضین نیز صدای واحد "ایران" را سردادند که پیروزی در جبهه اجتماعی به سایر جبهه‌ها کمک کرد. 

وی همچنین به راهبرد و شعار آزادسازی قدس شریف اشاره و تاکید کرد: جریانی که در کنار بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بود از پیش از پیروزی انقلاب به دنبال آزادی مردم فلسطین و قدس شریف بوده است که با این وجود باید آمادگی لحظه‌ای خود را در برابر دشمنان داشته باشیم که در این صورت کسی جرأت و خیال تجاوز نخواهد داشت.

دکتر عارف همچنین با تقدیر از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) برای ادامه روند سازندگی و اجرای طرح‌های بزرگ کشور در طول جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: مهمترین دلیل موفقیت جبهه اقتصادی همراهی مردم در خرید کالاها به اندازه نیاز و همچنین ادامه روند فعالیت‌های تولیدی بود و قرارگاه سازندگی نیز در وضعیت جنگی و حتی ایام تعطیل به فعالیت‌های خود ادامه می‌داد و قرارگاه باید آمادگی داشته باشد تحت هر شرایطی به سازندگی آسیبی وارد نشود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین بر ضرورت آمادگی همه نهادهای نظامی و امنیتی برای مقابله با شیطنت‌های دشمنان و پرهیز از پرداختن به مسائل غیرضروری و غیر اولویت‌دار تاکید کرد.

سردار عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) نیز در این نشست با اشاره به اینکه دیدار معاون اول از این قرارگاه قوت قلبی برای کسانی است که در راه سازندگی کشور تلاش می‌کنند تاکید کرد:‌ قرارگاه سازندگی بعنوان بازوی اجرای نظام، در مسیر خدمت بی‌وقفه به ملت و دولت‌ها بوده است و پس از تجاوز رژیم کودک‌کش برای بازسازی زیرساخت‌ها در کنار روند اجرای پروژه‌های کشور آمادگی کامل داریم.

همچنین معاون اول رئیس‌جمهور از نمایشگاه دستاوردها، فعالیت‌ها و اقدامات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) در حوزه‌های نفت،‌ گاز و پتروشیمی، راه‌ و شهرسازی، آب و نیرو،‌ صنعت و معدن، دریایی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، کشاورزی، دانش و پژوهش،‌ مسئولیت اجتماعی و محرومیت‌زدایی بازدید کرد.

دکتر عارف در ادامه در مرکز فرماندهی و پایش پروژه‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) حضور یافت و پس از ارائه گزارشی از مهمترین پروژه‌های خاتمه یافته از ابتدای دولت چهاردهم در ارتباط تصویری با محل برخی از طرح‌های نفت و گاز،‌ آبرسانی و انتقال آب و راهسازی ضمن عرض خداقوت و قدردانی از دست اندرکاران،‌ مهندسان و مجریان این طرح‌ها در جریان روند اجرای آنان قرار گرفت.

وی در این ارتباط‌های تصویری تاکید کرد: بسیاری در دنیا فکر نمی‌کردند که از نظر فنی به خوداتکایی برسیم اما مهندسان و جوانان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء‌(ص‌) نشان دادند که هر کاری بخواهند می‌توانند انجام دهند.