راهگشای راه ما مقاومت انقلابی و گسترش و نفوذ اسلام به خارج از خاک ایران است

صدای ماندگار/

راهگشای راه ما مقاومت انقلابی و گسترش و نفوذ اسلام به خارج از خاک ایران است

راهگشای راه ما مقاومت انقلابی و گسترش و نفوذ اسلام به خارج از خاک ایران است
سرلشکر پاسدار شهید مهدی زین‌الدین: تنها چیزی که راهگشای راه ما است عرضه اسلام اصیل و مقاومت انقلابی و گسترش و نفوذ اسلام به خارج از خاک ایران، این‌ چیزی است که ما باید انجام بدهیم.
کد خبر: ۲۱۸۵۸
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱

به گزارش سپاه نیوز مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به مناسبت سالروز شهادت سرلشکر پاسدار شهید مهدی زین‌الدین، فرمانده لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) اقدام به انتشار بخشی از سخنرانی ایشان کرده است.

شهید زین‌الدین در جلسه‌ای که به‌منظور طراحی و آماده‌سازی عملیات رمضان در دوازدهم مردادماه سال ۱۳۶۱ برگزار شده بود، برای رزمندگان تیپ ۱۷ علی بن ابیطالب (ع) بر ضرورت عرضه اسلام اصیل و مقاومت انقلابی و گسترش و نفوذ اسلام به خارج از خاک ایران و جهاد در این مسیر تأکید دارد.

 

تعداد بازدید : 17

در این صوت می‌شنویم:

«صدور اسلام مگر از لحاظ سیاسی می‌شود؟ مگر حالا این فلسطین که از اول آمد این‌همه سیاسی‌کاری کردند به پیروزی رسیدند؟ مگر دولت‌های شرقی و غربی توانستند دنیا را در کنترل خودشان قرار بدهند با سیاست؟ هیچ‌کدام آن‌ها نتوانسته‌اند دنیا را تحت تصرف دربیاورند و حالا ما که این شعارمان است و می‌خواهیم دنیا را در زیر چتر حکومت اسلام قرار بدهیم چطوری باید عمل بکنیم؟ با سیاست؟ با همان کاری که آن‌ها کردند، نتوانستند؟ با نظامی هیچ‌کدام از این‌ها راهگشای راه ما نخواهد بود.

و تنها چیزی که راهگشای راه ما است عرضه اسلام اصیل و مقاومت انقلابی و گسترش و نفوذ اسلام به خارج از خاک ایران، این‌ چیزی است که ما باید انجام بدهیم. حالا ما باید بجنگیم، پس ادامه راه ما را چه کسی باید بدهد، مگر به‌جز ملت ایران کسی دیگر هم هست بیاید کار بکند و مگر به‌جز این رزمندگان و این جوان‌‌‌هایی که آمده‌اند بجنگند و به‌جز شماها کس دیگر هست در ایران که بیاید بجنگد تا آخرین نفر مردم ایران هم بیایند آیا ما به‌ جای دیگری می‌توانیم اطمینان کنیم؟ کدام کشور اسلامی پشتیبانی از ما می‌کند؟ همه آن‌ها درصدد هستند که ما را از بین ببرند.

پس نباید جهاد را تعطیل بکنیم. خدا همه‌جا خودش اشاره می‌کند در قرآن، شما بایستید مقاومت بکنید، صبر بکنید، صبر یعنی چی؟ در شرایطی که توانستید در سختی‌ها مقاومت بکنید و صبر کنید، آن‌وقت تو می‌توانی یک مجاهد باشی، یک مجاهد راهش را باید ادامه بدهد.

تا آن آخرین لحظه‌ای که تمام دنیا زیر چتر ما بیاید ما باز هم جهاد با نفسمان را داریم. باز هم تا آخرین لحظه که دنیا وجود دارد شیطان ما را رها نمی‌کند برادران! پس جهاد تمام‌نشدنی است و ما باید ادامه بدهیم و ادامه این خون می‌خواهد، ادامه این همت می‌خواهد، ادامه این یأس ندارد، ناامیدی ندارد، ناامیدی به خدا شرک به خدا است، پس ما باید به تکلیف خدا عمل بکنیم و تکلیف خدا برادران ادامه‌دار است.»

 

درباره شهید

شهید زین‌الدین، پس از پیروزی انقلاب وارد جهاد سازندگی و سپس وارد سپاه شد. جنگ کردستان که شروع شد به همراه دوستان داوطلبانه به کردستان رفت. در سن ۲۰ سالگی مسئول اطلاعات سپاه شد و با ذکاوت و درایت فتنه خلق مسلمان را در شهر قم خاموش کرد.

با آغاز جنگ پس از دیدن دوره‌های نظامی به منطقه اعزام شد. پس از مدتی به فرماندهی اطلاعات سپاه دزفول برگزیده شد. شهید زین‌الدین خیلی دقیق یگان‌های رزمی را شناسایی می‌کرد و رزمندگان اسلام را هدایت می‌کرد و توانست ضربات کوبنده‌ای را به پیکر نظامیان بعثی وارد کند. بخشی از موفقیت‌هایی را که رزمندگان در عملیات فتح‌المبین به دست آوردند به دلیل تلاش‌های وی و همکارانش در زمان مسئولیت اطلاعات - عملیات سپاه دزفول و محور‌های عملیاتی بود. او در عملیات بیت‌المقدس هم نقش زیادی داشت. تیپ علی‌بن ابیطالب(ع) در عملیات رمضان جزو یگان‌های مانوری و خط‌شکن بود و توانست با فرماندهی و هدایت شهید زین‌الدین به لشکر تبدیل شود. این لشکر در بیشتر عملیات‌های جنگ ازجمله عملیات محرم، والفجر مقدماتی، والفجر ۳ و والفجر ۴ نقش تعیین‌کننده‌ای را به عهده داشت. بعد از عملیات‌های والفجر، شهید زین‌الدین به‌عنوان طراح و برنامه‌ریز اصلی عملیات خیبر وارد عمل شد. نبرد خیبر آغاز شد و وی پیروز از جزایر مجنون بیرون آمد.

شهید زین‌الدین، پس از حضور در عملیات و صحنه‌های افتخارآفرین، درحالی‌که تنها ۲۵ سال داشت در ۲۷ آبان ۱۳۶۳ خورشیدی به همراه برادرش مجید زین‌الدین در مأموریتی که از کرمانشاه به طرف سردشت آذربایجان غربی درحرکت بود در منطقه تپه ساروین با گروهک‌های ضدانقلاب درگیر و به فیض شهادت نائل آمد.