کتاب‌های مرکز اسناد مرجعی مطمئن برای پژوهشگران تاریخ دفاع مقدس است

کتاب‌های مرکز اسناد مرجعی مطمئن برای پژوهشگران تاریخ دفاع مقدس است

کتاب‌های مرکز اسناد مرجعی مطمئن برای پژوهشگران تاریخ دفاع مقدس است
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج با اشاره به کمیت و کیفیت بالای کتاب‌های منتشر شده در مرکز اسناد، تحقیقات و نشر معارف دفاع مقدس و مجاهدت‌های سپاه گفت: این آثار برای همه پژوهشگران، دانشجویان و دانشگاهیانی که می‌خواهند با موضوع تاریخ دفاع مقدس فعالیت کنند یک مرجع مطمئن است.
کد خبر: ۲۵۸۶۰
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۰

به گزارش سپاه نیوز، سردار عبدالرضا آزادی در بازدید از غرفه این مرکز در آخرین روز برگزاری سی‌ و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، آثار این مرکز را تاریخ مستند مکتوب و شفاهی دفاع مقدس دانست و گفت: اغلب این کتاب‌ها بر اساس روایت راویانی که در آن زمان با فرماندهان جنگ بوده‌اند و در کنار فرماندهان حضور داشته‌اند به رشته تحریر درآمده و بخشی هم مربوط می‌شود به تاریخ شفاهی فرماندهان که رده آنها از لشکر به بالا است. در مجموع کتاب‌های این مرکز از کمیت و کیفیت بسیار خوبی برخوردار است و برای همه پژوهشگران، دانشجویان و دانشگاهیانی که می‌خواهند روی تاریخ دفاع مقدس کار کنند یک مرجع مطمئن است.

 

سردار آزادی با اشاره به رونمایی از جلد ۲ و ۳ کتاب «راه» (تاریخ شفاهی دفاع مقدس - روایت محسن رضایی) گفت: ثبت و انتشار تاریخ شفاهی فرمانده وقت کل سپاه توسط مرکز اسناد به نظرم کار بسیار خوبی بود که به ثمر رسیده و جای آن بسیار خالی بود و انتشار این کتاب اتفاق خیلی خوبی است.

 

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج درباره خلأ های موجود در آثار ناشران حوزه دفاع مقدس گفت: خوشبختانه با اهتمام نویسندگان و ناشران و دلسوزان انقلاب و دفاع مقدس در همه حوزه ها به موضوع دفاع مقدس و تاریخ دفاع مقدس و شهدا پرداخته شده است. اگر بخواهیم به نقطه‌ای اشاره کنیم که کمتر به آن پرداخته شده و نیاز امروز جامعه ما است، به نظر من آن حوزه ادبیات داستانی و رمان است که خلأ داریم و نیاز به کار بیشتری داریم و در این دو حوزه، حوزه‌هایی است که امروز بین جوانان هم طرفدار دارد.


سردار آزادی در پایان با تأکید به اینکه برقراری پیوند بین اسناد و ادبیات داستانی یک ضرورت است، گفت: باید مرکز اسناد شرایطی را فراهم کند که مؤلفین و کسانی که دستی به قلم دارند به راحتی بتوانند به این اسناد دسترسی پیدا کنند و اگر این اتفاق بیفتد پشتوانه خیلی خوبی فراهم می‌شود و آنها  می‌توانند با غنای بیشتری کتاب‌های خود را به رشته تحریر درآورند.